Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest zawarcie umowy, czyli przesłanie podpisanej KARTY ZGŁOSZENIA.
KONKURSY
DO POBRANIA
Regulamin i Karta Zgłoszenia do Konkursu na Najlepszy Produkt
Konkurs ma na celu uhonorowanie wystawców, którzy prezentują nowatorskie produkty z wykorzystaniem nowoczesnych rozwiązań technologicznych oraz prezentują produkcje ekologiczne.
Zgłoszenie do Mistrzostw Polski na Czekoladową Pralinę ``Czekoladowe Przedwiośnie``
Konkurs adresowany jest zarówno do profesjonalistów jak i pasjonatów, którzy opanowali sztukę ręcznego temperowania czekolady i tworzenia wysokiej jakości konfekcji czekoladowej. Start w konkursie jest indywidualny. Do wygrania nagrody rzeczowe od marek Callebaut oraz ICAM, a także vouchery na szkolenia do Akademii Czekolady.
Zadanie konkursowe polega na stworzeniu zestawu pralin i podaniu ich we wcześniej przygotowanym opakowaniu.
Skład jury zostanie podany wkrótce.